Specijalni rođendanski Agile Humans meetup sa Evelyn Tian

Navikli ste na naše redovne susrete svakog prvog četvrtka u mesecu, ali ovaj će biti vrlo poseban. Dobrodošli na naš rođendanski Agile Humans® Lean Coffee Meetup sa neverovatnom Evelyn Tian. Veoma smo ponosni na tri godine iza nas i mislimo da nema boljeg poklona za sve nas nego da ovaj dan proslavimo sa Evelyn i našom Meetup zajednicom. Dođite, pridružite nam se i naoružajte se pozitivnom energijom i maštom, jer ćemo na ovom susretu pričati o vama – vašim željama, karijeri i vašem potencijalu.

PCPress.rs Image

“Šta je sledeće?” (What’s next?) je stalna tema o kojoj svi razmišljamo, a “kako da…?” (How to…?) uvek se pojavljuje kao propratno pitanje. Evelyn je radila sa mnogim agilnim trenerima i Product Ownerima i već duže vreme podržava rast vrlo uspešnih organizacija. Vrlo se često susreće sa ovakvim pitanjima. Zajedno ćemo istražiti neka veoma važna pitanja na koja nailazimo onda kada razmišljamo o sopstvenom agilnom karijernom putu. Neka od tih pitanja su:

  • Radio/la sam kao Scrum Master. Šta je sledeće za mene?
  • Kako da podržim svoj tim u vreme kada motivacija i produktivnost variraju?
  • Kako da pomognem svom timu da postane samoorganizovan?
  • Šta je sledeće za mene kao Product Ownera?
  • Kako da poboljšam svoje kompetencije?
  • Kako da poboljšam svoj proizvod?
  • Kako da, kao menadžer, podržim tim?
  • Kao agilni trener, kako da radim sa menadžerima? Kako da dobijem njihovu podršku?
Pročitajte i:  Agile Meetup #64: Prevazilaženje pet disfunkcionalnosti tima

Ako ste zainteresovani da čujete odgovor na bilo koje od ovih pitanja, ne propustite ovu priliku – čujte odgovor od stručnjaka. Razmislite o svom sledećem koraku u karijeri, slobodno pripremite svoja pitanja za Evelyn i izvucite maksimum iz svog potencijala. Pridružite nam se 3. februara od 18:30 časova online, besplatno putem Zoom platforme. Zajedno ćemo razmotriti kako da napravimo dobar naredni karijerni korak, kako da unapredimo sopstvene veštine i kako bolje da podržimo naše organizacije.

Link do događaja: https://www.meetup.com/Agile-Humans-Lean-Coffee-Meetup/events/283548432/

EVELYN TIAN

Evelyn je glavni govornik na međunarodnim konferencijama, trener sa skoro trideset godina iskustva u razvoju proizvoda. Ona ima i odlično praktično iskustvo u obučavanju organizacija kroz agilne transformacije, inovacije poslovnog modela i poboljšanja proizvoda. Podržala je kompanije i pojedince iz različitih industrija da oslobode svoj potencijal. Da spomenemo samo neke od raznovrsnih oblasti: telekomunikacije, automobilska industrija, bankarstvo, finansijske usluge i osiguranje, farmaceutska industrija i e-trgovina. Evelyn je podržala strastvene agilne praktičare iz preko 76 zemalja da rastu na njihovom putu agilnog treniranja, vlasništva nad proizvodima i/ili liderstva.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,