Dahua

Spotify desktop verzija dobija novi izgled

Spotify je zaista pustio svoju desktop aplikaciju poslednjih godina, bacajući većinu svojih resursa na mobilne aplikacije. Međutim, desktop verzija je upravo pretrpela veliku reviziju kako bi samostalna aplikacija i web aplikacija parirala konkurenciji.

PCPress.rs Image

Spotify unosi nove opcije u svoju desktop verziju

Glavna oblast sadržaja ostaje nepromenjena, sa istim pristupom pregledanju i preporučenim pesmama i podkastovima, ali na levoj strani prozora aplikacije sada se nalazi nedavno pokrenuta funkcija „Vaša biblioteka“, koju je kompanija počela da testira pre nekoliko meseci. Ovo vam daje trenutni pristup sačuvanim kolekcijama muzike i podkasta, pomažući da uštedite vreme prilikom prebacivanja sa jedne liste pesama na drugu.

Tu je i novi prikaz „Sada se reprodukuje“ na desnoj strani ekrana koji prikazuje trenutni sadržaj koji slušate, zajedno sa biografskim informacijama o umetniku. Pored toga, ovo polje vam daje pristup kupovini robe direktno od umetnika i da ostvarite vrhunac na svim predstojećim datumima turneje. Neki podkasti će takođe automatski popunjavati transkript preko ovog polja dok slušate. Ažuriranje je dostupno svim korisnicima desktop računara širom sveta. Ovo je veliki dan za servis za striming, jer je upravo objavljeno da je komičar Trevor Noah potpisao ugovor za nedeljni talk show.

Pročitajte i:  Spotify menja svoj royalty model tokom sledeće godine

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: