Spotify omogućio blokiranje korisnika

Spotify masovno ažurira način na koji blokirate drugog korisnika na svojoj platformi, dajući vam mogućnost da to sami učinite po prvi put.

Spotify omogućio blokiranje korisnika

Spotify pravi bezbedno okruženje za slušanje muzike i podcasta

Ranije ste morali da kontaktirate korisničku podršku da biste obavili posao, ali sada možete da završite zadatak u aplikaciji Spotify sa desktopa ili mobilnog uređaja. Korisnici već neko vreme traže način da direktno blokiraju druge. Kompanija je 2018. godine označila block funkciju kao dobru ideju. U 2019. Spotify je počeo da dozvoljava korisnicima da blokiraju izvođače koje nikada nisu želeli da čuju sa opcijom „Don’t play this artist“.

Da biste nekoga blokirali na Spotify-u, jednostavno posetite njegov profil, izaberite „Block User“ na mobilnom telefonu i ta osoba više neće moći da pristupi vašoj stranici, javnim listama za reprodukciju niti da vidi vašu aktivnost slušanja. Spotify kaže da je uvođenje funkcije direktnog blokiranja deo njegove stalne misije da korisnicima pruži najbolje iskustvo koje može, istovremeno podstičući bezbedno okruženje za slušanje muzike i podcasta. Možete očekivati da će nova funkcija početi da se primenjuje ove nedelje.

Pročitajte i:  YouTube na udaru: Spotify dobio muzičke spotove

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: