BIZIT plus

Star Wars Jedi: Survivor odložen za 28. april

Ljubitelji Star Wars-a će morati da sačekaju još mesec i po dana da bi odigrali sledeće poglavlje igre. Electronic Arts i Respawn Entertainment objavili su odlaganje filma Star Wars Jedi: Survivor do 28. aprila. Lansiranje je ranije bilo zakazano za 17. mart.

Star Wars stiže 18. aprila

 Star Wars Jedi: Survivor stiže isti dan kad i Dead Island 2

Da bi tim dostigao kvalitet, Respawn je obezbedio timu vreme koje im je potrebno da bi dostigli novo uglađenosti koji fanovi zaslužuju. Stoga, Star Wars Jedi: Survivor će sada biti lansiran globalno 28. aprila. Studio je rekao da će iskoristiti dodatno vreme da popravi greške i sredi igru kako bi poboljšao performanse, stabilnost i iskustvo igrača. Kašnjenje znači da će Star Wars Jedi: Survivor stići istog dana kada i Dead Island 2, pod uslovom da taj naslov ne bude odložen u poslednjem trenutku.

Star Wars Jedi: Survivor počinje pet godina nakon događaja iz Fallen Order-a, i prikazuje starijeg, oštrijed Kala Kestisa. Respawn je obećao da će igra sadržati nove svetove u Star Wars galaksiji koje će igrači moći da istražuju. Kal, sada vitez Džedaj, takođe ima nove veštine i oružje u svom arsenalu za borbu protiv Galaktičke imperije.

Izvor: Engadget

Facebook komentari: