ERP 2024

Steam Deck neće biti dostupan po lansiranju

Prve porudžbine za Steam Deck Dock počeće u petak. Valve još uvek nije podelio mnogo detalja o Steam Deck-u, iako postoji kratak opis na njegovom web-sajtu.

Steam Deck neće biti dostupan po lansiranju

Valve će poslati e-poruke za rezervaciju Steam Deck Dock-a

Zvanični priključak podržava vaš Steam Deck dok se povezuje na spoljne ekrane, žičane mreže, USB periferne uređaje i napajanje. Takođe, možete da koristite i USB-C hub sa napajanjem. Spajanje sa Steam Deck Dock-om, prema Valve-ovim izjavama, neće poboljšati performanse uređaja, tako da vaše igre neće raditi bolje ako ih igrate dok su delovi povezani. [D]ocking više liči na uključivanje USB-C hub-a u računar. Steam Deck radi punim performansama u prenosivom režimu.

Valve je takođe obezbedio podsetnik o uvođenju porudžbine za dan lansiranja. Kompanija će poslati e-poruke za rezervaciju uređaja „prvoj grupi“ korisnika u 13:00 ET / 10:00 PT u petak, 25. februara. Oni će imati 72 sata da završe kupovinu na Steam-u za određeni model koji su rezervisali. Ako otkažu ili ne kupe u datom vremenskom okviru, njihova rezervacija se prosleđuje sledećoj osobi po redu.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,