ERP 2024

Stigao je Microsoft Office 2019

Iako je veliki broj korisnika prešao na Office 365 zasnovan na cloud-u, Microsoft nije zaboravio ni korisnike Office 2016 i ranijih verzija svoje klasične offline poslovne aplikacije, kojima je sada na raspolaganju Office 2019 u verziji za Windows i Mac operativne sisteme.

PCPress.rs Image

Office 2019 donosi značajna unapređenja u okviru svojih standardnih aplikacija (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project, Visio, Access i Publisher). Suštinski, to su unapređenja koja su u poslednje tri godine implementirana Office 365 ProPlus. Na primer, PowerPoint 2019 dobio je mogućnost kreiranja prezentacija sa morfing i zum efektima, u svim aplikacijama je dodata podrška za upotrebu olovke… Excel 2019 donosi nove opcije za analizu podataka, nove formule i grafikone, kao i bolju povezanost sa PowerPoint-om.

Word 2019 i Outlook 2019 olakšavaju fokusiranje na najbitnije stvari – sadržaj koji se u njima piše. Focus mod u Word-u blokira ometanje izbacujući nepotrebne stvari iz vidokruga i postavljajući sadržaj koji pišete u centar pažnje, dok Focused Inbox sklanja sa strane manje važne mailove tako da vam pred očima ostaje samo ono što je najvažnije u tom trenutku. Office 2019 donosi unapređenja i sa serverske strane u Exchange Server 2019, Skype for Business Server 2019 i Project Server 2019.

Komercijalne (volume) licence za poslovne korisnike već su dostupne, dok će za ostale korisnike Office 2019 biti dostupan za kupovinu u narednim nedeljama.

Izvor: Microsoft

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,