Stiže nam uskoro Slack GPT

Salesforce je predstavio Slack GPT, koji opisuje kao trostruku viziju koja integriše AI funkcije u aplikaciju za razmenu poslovnih poruka. Slack GPT se sastoji od funkcija zasnovanih na veštačkoj inteligenciji koje su izvorno ugrađene u aplikaciju, nove platforme spremne za veštačku inteligenciju koja je nedavno stavljena na raspolaganje programerima.

PCPress.rs Image

Slack olakšava produktivnost zaposlenih u kompanijama

Integrisane funkcije veštačke inteligencije će korisnicima omogućiti pristup kreatoru toka posla koji ne zahteva od njih da znaju kako da kodiraju. U njemu mogu automatski da kreiraju ili ažuriraju sadržaj, što je Slack-ov alat dizajniran za saradnju. Korisnici takođe mogu da pozovu Einstein GPT da sumiraju Huddle pozive, jednostavnim klikom na dugme. Međutim, kompanije ne moraju da se pridržavaju samo Einstein GPT. Oni mogu da integrišu velike jezičke modele po svom izboru u novu Slack platformu spremnu za veštačku inteligenciju, uključujući OpenAI.

Salesforce je rekao da se Slack GPT razvija kako bi se povećala produktivnost korisnika i dao je nekoliko primera kako se njegove karakteristike mogu koristiti. Za prodaju, timovi bi mogli da koriste te funkcije za automatsko generisanje rezimea kanala naloga, kreiranje sadržaja za investitore i kreiranje preporuka kupaca. Agenti za korisničku podršku mogu da koriste rešenja i odgovore generisana veštačkom inteligencijom za brzo rešavanje problema i automatsko generisanje rezimea slučajeva. Programeri mogu da koriste funkcije za skeniranje aktivnosti kanala i sumiranje analize osnovnog uzroka kada identifikuju rešenja za probleme u svom softveru.

Pored Slack GPT-a, Salesforce je takođe najavio svoje planove za saradnju sa Accenture-om kako bi ubrzao primenu generativne AI za CRM. Slack očigledno planira da obezbedi kompanijama i organizacijama tehnologiju i pomoć koja im je potrebna da bi mogli da usvoje Einstein GPT kako bi povećali produktivnost i poboljšali korisničko iskustvo.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: