BIZIT plus

Stiže Telegram Story – samo za premium korisnike

Telegramova nova funkcija Stories je sada dostupna samo premium korisnicima. Prošlog meseca, izvršni direktor otkrio je nadolazeću funkciju koja nudi detaljniju kontrolu od Stories u drugim aplikacijama, omogućavajući vam da izaberete ko može da ih vidi i koliko često traju pre nego što nestanu.

PCPress.rs Image

Premium pretplata mesečno 4,99 USD

Telegram Story podseća na istu funkciju na Facebook Messenger-u, prikazujući se kao širi mehurić na vrhu liste razgovora. Korisnici mogu izabrati da Story učine dostupnim javnosti, zajedno sa nizom drugih opcija. Možete dodati naslove i veze i označiti i druge. Korisnici takođe mogu da dele fotografije i video zapise snimljene prednjom i zadnjom kamerom istovremeno, slično objavama koje se nalaze na BeReal-u.

Ako ne želite da vidite postove određenog kontakta, možete ih premestiti na listu „Hidden“ u odeljku za kontakte. Povrh toga, korisnici mogu da biraju kada će isteći njihov Telegram Story. Možete ga podesiti da nestane za 24 sata kao i druge usluge, ali i učiniti da nestanu u roku od 6, 12 ili 48 sati. Story čak može biti trajno prikazan na stranici vašeg profila dok i dalje birate podešavanja privatnosti za svaki post.

Pročitajte i:  Telegram debolokira Chat botove koje koriste ukrajinske bezbednosne službe

Svi mogu da vide Story, a korisnici mogu da šalju reakcije i odgovore. Međutim, moraćete da budete Telegram Premium pretplatnik na Post Stories. Da biste to uradili, trebaće vam najnovija verzija Telegrama i morate da platite 4,99 USD mesečno za Premium pretplatu.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: