Stižu novi planovi za Google Workspace

Uskoro mnogo više prostora za skladištenje u Gmail-u i na Google Drive-u.

PCPress.rs Image

Proširenje sa 15 GB na 1 TB memorijskog prostora

Oni koji koriste uslugu Google Workspace kao što su individualni korisnici ili preduzetnici, uskoro će dobiti značajnu nadogradnju prostora za skladištenje. Prostor za skladištenje se povećava sa 15 GB na 1 TB bez dodatnih troškova. Većina individualnih korisnika Workspace-a više neće morati da brine o tome da li će ostati bez memorijskog prostora u Gmail-u i na Google Drive-u.

Do sada, Google je nudio individualnim korisnicima Workspace-a istu količinu prostora koja se dobija sa besplatnim Gmail nalogom. Da bi se povećao taj kapacitet, korisnici su kupovali još memorijskog prostora preko Google One-a. Google navodi da će se korisnicima automatski nadograditi memorijski prostor.

Takođe, stižu nove opcija za one koji šalju e-poštu većem broju ljudi preko režima višestrukog slanja. Korišćenje oznaka za spajanje pošte, kao što je @firstname, i personalizacija ciljane e-pošte.

Google proširuje svoj individualni plan Workspace-a na Filipine, Vijetnam, Indoneziju, Maleziju, Tajvan, Tajland, Holandiju, Portugal, Belgiju, Finsku, Grčku i Argentinu.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,