Stranger Things serija premašila milijardu sati gledanja

Stranger Things je sada druga najpopularnija serija na Netflix-u, posle serije „Squid Game“.

PCPress.rs Image

Velika gledanost

Četvrta sezona popularne serije Stranger Things, postala je druga Netflix-ova serija koja je premašila milijardu sati gledanja.

Netflix je otkrio da je serija dostigla 1,15 milijardi sati gledanja u prvih 28 dana od objavljivanja. Prvih sedam epizoda prikupilo je 930,32 miliona sati gledanja u roku od 28 dana od debija. Osma i deveta epizoda serije dostigle su 221 milion sati gledanja od 27. juna do 3. jula.

Stranger Things 4 sada je na drugom mestu iza serije Squid Game. Serija Squid Game prešla je 1,65 milijardi sati gledanja u prvih 28 dana od objavljivanja i trenutno drži titulu najgledanije serije u istoriji Netflix-a. Stranger Things ima potencijal da pretekne korejsku seriju obzirom da je prošlo samo nekoliko dana od izlaska poslednje dve epizode.

Netflix, tek treba da otkrije da li je popularnost četvrte sezone serije uticala na broj pretplatnika. U 2021.godini kompanija je saopštila da je zabeležila svoj najbolji rast pretplatnika u godini tokom trećeg kvartala, delimično zahvaljujući seriji Squid Game.

Pročitajte i:  Netflix radi na Minecraft animiranoj seriji

U aprilu ove godine, Netflix je priznao da je izgubio oko 200.000 pretplatnika u prvom kvartalu 2022.godine zbog nekoliko problema, kao što su velika konkurencija i deljenje naloga. Kompanija je tada rekla da preduzima korake za preokret. Međutim, moraćemo da sačekamo sledeći izveštaj o zaradi da bismo saznali da li su se stvari promenile na bolje.

Izvor: Engadget

Facebook komentari: