Sjajne stvari koje dolaze u Apple Reminders u iOS-u 16

Apple-ova aplikacija Reminders je prešla dug put od svojih skromnih početaka u iOS-u 5. Ono što je počelo kao relativno osnovna aplikacija za listu zadataka evoluiralo je tokom poslednjih nekoliko iOS izdanja u punopravniju aplikaciju za upravljanje zadacima i listama.

PCPress.rs Image

Iako je Apple u velikoj meri zanemario Reminders nekoliko godina, čak i u svom originalnom obliku, imao je nekoliko prednosti zbog kojih je vredelo pogledati, posebno za one sa jednostavnim potrebama kojima su sofisticiranije aplikacije za upravljanje zadacima bile potpuno zastrašujuće.

Reminders su uvek bili elegantni u svojoj jednostavnosti, a to se nije promenilo čak ni sa nedavnim velikim poboljšanjima. iOS 13 je doneo novi izgled sa unapred definisanim pametnim listama, ugnežđenim listama, raščlanjivanjem prirodnog jezika i označavanjem kontakata za povezivanje podsetnika sa razgovorima u aplikaciji Messages. Prošle godine iOS 15 je to još više poboljšao dodavanjem oznaka i pametnih lista koje će vam pomoći da još efikasnije organizujete svoje podsetnike.

Sada je iOS 16 spreman da donese još više poboljšanja Apple-ovoj aplikaciji Reminders. Iako još uvek ne očekujemo da će dostići nivo sofisticiranosti aplikacija i usluga trećih strana kao što su Things, Omnifocus i Todoist, postaje mnogo bliže popunjavanju tog jaza koji je dugo postojao između „profesionalnih“ zadataka i aplikacija za upravljanje projektima i više osnovnih aplikacija za listu.

Izvor: idropnews

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: