Super Admin Days Koporin 2023: powered by Check Point

U metohu Manastira Koporin, u Vinariji Ambelos 15. septembra 2023. održan je susret sistem administratora Super Admin Day Koporin powered by Check Point.

PCPress.rs Image
Prezentacija Ivana Mladenovića

Sistem administratori kritične infrastrukture najvećih srpskih kompanija i institucija su bili u prilici da se upoznaju sa najnovijim trendovima u oblasti informacione bezbednosti sa naglaskom na rano otkrivanje napada, tzv. Zero Day Protection.

Check Point kao svetski lider u oblasti zaštite kritične infrastrukture razmišlja korak ispred potencijalnih napadača, tako da sprečava zaražavanje, infiltriranje, inspekciju, krađu i kompromitaciju podataka.

Tokom prezentacije koju je održao Ivan Mladenović, Check Point Channel Manager Serbia, prikazani su primeri iz prakse kada su sistemi koji se nalaze u cloudu ili hybrid cloudu bili ugroženi, i na koji način Check Point kroz Cloud Security pruža zaštitu. Check Point Threat Hunting primenom naprednih tehnika inspekcije kreće u potragu za pretnjama, umesto da sačeka da se dese, što je potpuno novi pristup u savladavanju novih izazova. Veoma zanimljivu prezentaciju održao je Luka Živanović, Solution Expert iz kompanije Coming Computer Engineering na temu zaštite krajnih korisnika. Check Point Harmony je unificirano rešenje za zaštitu korisnika i uređaja, koje nalazi sve veću primenu, kao zamena tradicionalnim antivirus rešenjima.

PCPress.rs Image
Prezentacija Luke Živanovića

Super Admini su imali priliku da obiđu Manastir Koporin, zadužbinu Despota Stefana Lazarevića iz 15. veka, kojom prilikom je manastiru uručena donacija.

PCPress.rs Image
Uručenja donacije za Manastir Koporin

Nakon zvaničnog dela usledila je degustacije vina i uparivanje vina i hrane, kao i obilazak podruma Vinarije Ambelos koje je realizovano u saradnji sa servisom MojeVino/Petkom u vinariji.

PCPress.rs Image
Obilazak vinskog podruma vinarije Ambelos
PCPress.rs Image
Do sledećeg susreta Super Admina
Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,