Superhero kolekcija prikupila 1,728,926.00 dinara donacija!

Superhero kolekcija ulične mode je za manje od dve nedelje uspela da inspiriše korisnike da samo preko superhero.rs platforme doniraju preko 1,728,926.00 dinara. Platforma i Superhero modna kolekcija lansirane su 15. decembra u saradnji sa kompanijom Mastercard koja je obe stvari donirala organizaciji NURDOR kroz kampanju “Biti nečiji superheroj. Neprocenjivo.”

PCPress.rs Image

Za nešto više od 10 dana određeni artikli iz kolekcije zbog svoje popularnosti više nisu dostupni, što pokazuje da je posvećenost građana ovako važnim inicijativama izuzetno velika. Apsolutni favoriti iz ove kolekcije bili su ROSE – SUPERHERO ženska majica kao i HORIZON – SUPERHERO muška majica. Platforma za donaciju od lansiranja beleži rekordnu posećenost a primetan je i trend rasta pojedinačnih donacija koje se beleže na sajtu.

Pokazalo se da su građani za jako kratko vreme počeli da prihvataju novu kulturu doniranja i da su spremni da daju svoj doprinos kako bi NURDOR-ovi mališani imali najbolje moguće uslove za lečenje i sam oporavak.

PCPress.rs Image

Da podsetimo, kroz platformu Superhero.rs promoviše se nov način doniranja za organizaciju NURDOR, a u funkciju dobročinstva stavljene su sve ključne funkcionalnosti digitalnih plaćanja. Onlajn platforma superhero.rs predstavlja izuzetno važan održiv način za doniranje kroz koji će organizacija NURDOR na jednostavan način prikupljati sredstva za važne inicijative i aktivnosti kojima se bavi.

Do obnove zaliha i novih artikala iz Superhero modne kolekcije svi zainteresovani mogu i dalje nesmetano da nastave sa doniranjem odabirom komada iz kolekcije koji su preostali, kao i doniranjem proizvoljnih i mesečnih pretplata na donacije u okviru platforme.

PCPress.rs Image

Svim građanima koji su podržali superhero.rs kao i partnerima: McCann Beograd, AIK Banka, Gampo, Bexexpress kurirska služba, Mainstream i Corvus Pay – Mastercard i NURDOR poručuju: HVALA VAM ŠTO STE NAŠI SUPERHEROJI.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,