Superteza: Iskoristite mogućnosti IE8

RaPCPress.rs Imaged u browser-u uglavnom se svodi na unošenje adrese nekog veb sajta (web site), i pregledanje sadržaja izabrane Internet stranice. Za Internet Explorer 8, ovo je tek dobar uvod u veliki broj naprednih mogućnosti. Neke od njih ćete koristiti bez razmišljanja, a neke druge, usvojiti veoma brzo. Ali, uvek postoji šansa da ćete neku veoma zgodnu opciju, slučajno, propustiti da primetite. U Supertezinom novom tutorijalu Internet Explorer 8: Pogodnosti novog interfejsa, saznaćete sve što vam je neophodno za komforan i efikasan rad u ovom popularnom browser-u. Kako uočiti ime domena, grupisati kartice (tabs) i koristiti se bogatom ponudom linkova u novoj, praznoj stranici? Kako tragati za pojmom na tekućoj strani ili vešto baratati trakom za unos adresa (Address bar)? Sva ova pitanja obrađena su u najnovijem tutorijalu na stranama www.superteza.com.

PCPress.rs Image

Windows Live Messenger: majstor komunikacije

Za sve koji nisu previše upućeni u tajne ćaskanja (chat) na Internetu, Superteza predstavlja veterana u ovom mrežnom sportu – Windows Live Messenger. Ovaj program, nekada znan pod imenom MSN Messenger, doživeo je značajnu transformaciju. Sada je to moderni softverski paket koji objedinjuje sve vidove tekstualne i audio-vizuelne komunikacije između korisnika lokalne ili Internet mreže. Ako želite da uđete u svet instant messaging-a, pročitajte Supertezin tutorijal Windows Live Messenger: Instant komunikacija.

Pročitajte i:  Microsoft najavljuje Proteus Controller 

Pored ovih, stranice jedinog domaćeg bloga posvećenog operativnom sistemu Windows 7, obiluju mnoštvom tutorijala neprocenjive vrednosti za sve početnike, kao i iskusnije korisnike računara.

Facebook komentari: