Sve inovativne kompanije pod jednim GTC krovom

Počela je gradnja najmodernijeg poslovnog prostora A klase na Novom Beogradu. GTC Grupa, jedan od vodećih investitora u oblasti komercijalnih nekretnina u jugoistočnoj Evropi, počela je u martu ove godine gradnju još jednog vrhunskog poslovnog objekta, pored njenih već poznatih kompleksa Fortyonei Green Heart u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu.

PCPress.rs Image

Objekat pod nazivom GTC X biće deo poslovnog haba ukupne površine 94.000 kvadratnih metara savremenog i autentičnog dizajna. Nova zgrada čiji nacrt potpisuje austrijski biro Atelier Thomas Pucher, koji je bio zadužen i za dizajn kompleksa Green Heart, predstavlja izuzetno moderan ambijent koji ispunjava kriterijume zaštite životne sredine uz maksimalnu udobnost korisnika.

Udobnost uz dodatne sadržaje

Velike staklene površine atraktivnog dizajna pružiće svojim zakupcima pogled na inspirativno poslovno okruženje i prijatno zelenilo. U skladu s vodećom svetskom praksom, korisnicima će, u okviru GTC X, Fortyone i Green Heart kompleksa, na raspolaganju biti širok dijapazon dodatnih sadržaja, uključujući restorane, supermarket, barove, ekskluzivnu teretanu, banku, apoteku, frizera, prostor za igru za decu i igraonicu.

Za objekte A klase ne treba posebno navoditi da su osvetljenje i klimatizacija ključni elementi udobnosti, pa je GTC X u ovom segmentu poslednja reč tehnologije, što dokazuje i činjenica da će se izgradnja odvijati potpuno u skladu s prestižnim GOLD LEED standardom, međunarodno priznatim sertifikacionim programom gradnje visokoefikasnih objekata. Ipak, ono što većina zakupaca prostora navodi kao jedinstvenost GTC objekata jeste organizacija prostora i dizajn enterijera koji se za kratko vreme prilagođava specifičnim zahtevima svake kompanije.

Pročitajte i:  Extreme Real Estate CRM:Rešenje za prodaju nekretnina

Nastavak uspešnog niza

I pored činjenice da je pandemija primorala mnoge kompanije da rade od kuće, GTC objekti su ispunili sve uslove kako bi osigurali maksimalnu bezbednost svojim korisnicima i omogućili neometan rad. Sa optimizmom i verovanjem da su investicije motor razvoja i prevazilaženja čak i ovog globalnog zdravstvenog problema, GTC je počeo izgradnju novog objekta i time nastavlja niz poslovnog kompleksa prepoznatljivog pod nazivom srpska Silicijumska dolina. Ovaj nadimak opravdavaju kompanije koje su pod krovom GTC-a našle sigurnog partnera za razvoj – Nordeus, Nutanix, Endava, SAGA, H Tech, TomTom, Enjoy.ing, ICL, SKS, Ad Acta, Nul Tien i mnogi drugi.

Za objekte A klase ne treba posebno navoditi da su osvetljenje i klimatizacija ključni elementi udobnosti, pa je GTC X u ovom segmentu poslednja reč tehnologije

Po završetku objekta, koji je planiran za septembar 2022. godine, nova zgrada će postati centar poslovanja za one inovativne kompanije kojima je radni prostor važan faktor za balans između rada i kreativne pauze. Koja kompanija će kao svoju novu adresu upisati GTC X? Jedva čekamo da vidimo.

Pročitajte i:  Extreme Real Estate CRM:Rešenje za prodaju nekretnina

Korisna adresa: gtcserbia.com/sr/

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,