Svečano zatvoren 12. Weekend Media Festival

Weekend se pobrinuo da poslednji dan festivala bude dostojno obiležen, pa su tako u duhu osamdesetih završni koncert održali apsolutni vladari Novog talasa – Električni orgazam, legendarni bend koji je svirao na žurci povodim 200. broja PC Press-a, 2013. godine. Fantastičnim nastupom ove rock grupe kojoj se bliži 40. godišnjica postojanja završen je 12. izdanje Weekend Media Festivala.

PCPress.rs Image

„Sa legendama grupe Let 3 smo započeli ovogodišnju priču oko Weekenda, a završili smo je sa fenomenalnim nastupom Električnog orgazma. I naše brojne DJ snage su najbolji Weekend u godini zarazili ludim ritmom do ranih jutarnjih sati. Srećni smo da smo i ovoga puta za sve učesnike iz komunikacijske industrije regije uspeli da obezbedimo nezaboravno iskustvo uz odličnu zabavu“, izjavio je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

Ovogodišnji Weekend Media Festival tokom tri dana trajanja u Rovinju je okupio više od 5000 učesnika, uključujući više od 550 novinara te 350 studenata. Posetioci su u pet dvorana imali prilike da učestvuju na preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje je održalo više od 150 zanimljivih govornika iz čitave regije i sveta.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,