BIZIT plus

Symantec Cloud zvanično u Srbiji

securityleader Net++ technology postao je zvanični i prvi reseller Symantec.cloud servisa u Srbiji. Više od 10,7 miliona korisnika u više od 32.000 organizacija, koristi Symantec.cloud za zaštitu i upravljanje informacijama. Prednosti cloud servisa su brojne, za preduzeća svih veličina, a kao osnovne ističu se manji troškovi i veća stručnost.

Softver kao servis
Symantec.cloud je upravljačka platforma koja omogućava efikasnije administriranje, nadgledanje i zaštitu informacionih resursa preduzeća.
Symantec.cloud servisi čine bezbednim podatke i računare i omogućavaju lako upravljanje informacijama koje se nalaze na računarima ili se primaju putem email-a i mreže.
Symantec.cloud omogućava osnovnu zaštitu i prebacuje teret upravljanja i nadgledanja bezbednosti i usklađenosti, sa IT sektora na treću stranu, to jest na Symantec.cloud. Na taj način IT resursi preduzeća mogu biti efikasnije raspoređeni.
Symantec.cloud servisi se automatski ažuriraju, a ažuriranje i održavanje su deo servisa, ne naplaćuju se dodatno, kao i podrška stručnjaka.
Symantec.cloud omogućava velike uštede. Pre svega, početni troškovi su manji, jer se smanjuje potreba za kupovinom hardvera i softvera, dugoročnim infrastrukturnim obavezivanjem i ugovorima o podršci. Osim toga, uštede se ostvaruju i na storage-u, angažovanju stručnog i posvećenog kadra, redovnom ažuriranju softvera, ažuriranju spama i antivirus definicija.

Pročitajte i:  Kakvi nas trendovi u svetu Cloud-a očekuju u 2024?

Net++ technology predstavlja vam tri glavna proizvoda iz ponude Symantec.cloud:

Endpoint Protection.cloud – je sveobuhvatno rešenje za zaštitu, idealno za mala i srednja preduzeća. Ovo rešenje omogućava upravljanje bezbednosnim zahtevima putem jedne "Web-based" konzole i ne zahteva dodatne hardvere ili softvere za upravljanje. Symantec Endpoint Protection.cloud pomaže u zaštiti računarskih sistema, desktop i laptop računara i file servera, koristeći napredne tehnologije.
Email AntiVirus.cloud – pruža 100% zaštitu od poznatih i nepoznatih virusa, uz automatsko i kontinuirano ažuriranje. Zahvaljujući ovom servisu, do vašeg mail servera stižu samo email-ovi bez virusa, jer višeslojna zaštita koju Email AntiVirus.cloud pruža, zaustavlja viruse i ostale malvere koji potiču iz email-a, pre nego što prodru u vašu mrežu. Oslobođeni ste i potrebe za upravljanjem hardverom i softverom. Email AntiVirus.cloud kompatibilan je sa svim SMTP mail serverima.
Email AntiSam.cloud – sprečava da neželjena pošta prodre u vašu mrežu, sa 99%  uhvaćenog spam-a. Servis se automatski i kontinuirano ažurira, obezbeđujući vam zaštitu 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Email AntiSpam.cloud kompatibilan je sa svim SMTP mail serverima.

Pročitajte i:  Uvodnik: Cloud i druge tranzicije

Za više informacija o servisima Symantec.cloud pišite na office@netpp.rs.

Izvor: Net++ Technology

Facebook komentari: