BIZIT 2022

Symantec vodeći u novom Gartner Magic Quadrant izvestaju za Endpoint Protection platforme

Gartner je objavio svoj godišnji izvešaj (“Magic Quadrant) za security proizvode, tačnije za Endpoint Protection platforme. Kompletan izveštaj možete da preuzmete ovde.

PCPress.rs ImageSymantec sa svojim proizvodima za zaštitu od malware-a, Symantec Endpoint Protection i Symantec Protection Suite je jasno naznačen kao leader u magičnom kvadrantu Gartnera, prestižnom izveštaju i analizi tržišta za zaštitu od malware-a. Izveštaj sumira analizu i trendove zaštite i stanje na tržištu sa naznakama jakih i slabih strana proizvoda i proizvođača koji igraju kljiučnu ulogu u ovom segmentu tržišta.

Gartnerov izveštaj jasno ističe Symantec-ovu viziju i mogućnost izvršenja. Takođe, izveštaj potvrđuje da proizvodi koji zaštitu zasnivaju na potpisima malware-a više neće biti dovoljni, niti efikasni, što potvrđuje Symantec-ove planove i uvođenje novih tehnologoija kroz projekat Ubiquity (nova verzija Symantec Endpoint Protection 12.0 koja se očekuje u prvom kvartalu 2011.g. će imati ugrađene nove tehnologije zaštite bazirane upravo na Ubiquity projektu).

PCPress.rs ImageKao vodeći Symantec Gold Partner u Srbiji, Net++ technology je u mogućnosti da potencijalnim korisnicima ponudi prelazak na Symantec rešenja za zaštitu od malware-a pod najboljim mogućim uslovima. Pored samih licenci, Net++ technology nudi i niz pratećih usluga (projekta migracije, planiranja, održavanja, obuke i praćenja stanja sistema zaštite od malware-a) koje obuhvataju sve slojeve zaštite (od zaštite na granici računarske mreže, radnim stanicama i serverima do zaštite osetljivih sistema i aplikacija).

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Gartner predviđa usporeni rast prodaje čipova
SBB

Tagovi: , , , , , ,