ERP 2024

System Shock rimejk stiže 30. maja

Dugoočekivani rimejk System Shock-a konačno ima precizan datum izlaska. Izdavač Prime Matter je ranije planirao da objavi igru tokom ovog meseca, ali će ona ipak stići na Steam, GOG i Epic Games Store 30. maja

System Shock rimejk stiže 30. maja

Najnovija verzija će zadržati delove originalne igre

System Shock rimejk će koštati 40 dolara. Rani kupci će dobiti kopiju Sistem Shock 2: Enhanced Edition bez dodatnih troškova kada stigne port za tu igru od Nightdive Studios-a. Međutim, ima još razočaravajućih vesti za one koji su čekali da rimejk Sistem Shock dođe na konzole. Igra će na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X/S stići negde posle maja. Prime Matter kaže da će otkriti više detalja kada postanu dostupni.

Rimejk RPG-a iz prvog lica iz 1994. se dugo čekao. Nightdive ga je prvi put najavio 2015. godine, a prvi put smo ga pogledali sledeće godine. Početkom 2021., studio je rekao da će System Shock stići tog leta, što se očigledno nije dogodilo. Prema Prime Matter-u, najnovija verzija će zadržati igru uticajne originalne igre uz nadogradnju vizuelnih prikaza, zvuka, kontrola i interfejsa. Nightdive revidira funkciju hakovanja i uvodi nove neprijatelje, dok obnovljena borba uključuje sistem rasparčavanja.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: