ERP 2024

Tajne finansija i bankarskih ponuda uz Centar za mame i Addiko banku

Da li uspešno upravljate svojim kućnim budžetom, ili vam mesec uvek predugo traje? Kako možete sebi da pomognete da vam novac ne služi samo za puko preživljavanje nego i za uživanje odgovore imaju Centar za mame i Addiko banka. U podkast serijalu pod nazivom „Sa finansijama na TI“ otkrivaju nam sve tajne uspešnih finansija i bankarskih usluga koje mogu da vam olakšaju svakodnevicu.

PCPress.rs Image

Bez obzira da li „spajate kraj sa krajem“ ili su vam poslednji dani u mesecu vreme kada „stežete kaiš“ finansijska pismenost je neophodna kako biste sebi olakšali upravljanje kućnih budžetom, a vašoj porodici obezbedili sve neophodno za ugodan život.

„Ovaj serijal predavanja smo pripremili zato što znamo koliko su finansije važne u svakodnevnom životu svih nas. Takođe znamo koliko su važne u životu jedne porodice i u partnerskom odnosu i koliko su često, nažalost, uzrok stresa i konflikta. Porodicama za Međunarodni dan porodice poklanjamo praktično znanje i savete kojima mogu da unaprede finansije kao i lični odnos prema novcu“, izjavila je Jovana Ružičić, osnivačica i direktorka Centra za mame, koja u razgovoru sa stručnjacima iz Addiko banke otkriva sve tajne bankarskih usluga koje je neophodno da znate.

U podkast serijalu, koji ima 4 epizode otkrićete kako najefikasnije da štedite novac i koje sve opcije štednje danas postoje, kako da se odlučite za kredit bilo da je za stan, auto ili keš, kako bezbedno da vršite transakcije putem mobilnog i elektronskog bankarstva, ali i mnoštvo drugih korisnih informacija koje je važno znati u 21. veku, jer za razliku od naših roditelja koji su se većinom oslanjali na čekove, danas postoji mnogo novih bankarskih usluga koje vam mogu olakšati upravljanje novcem.

Prvu epizodu, pod nazivom „Naš odnos prema finansijama“ možete pogledati danas, 15. maja na Međunarodni dan porodice premijerno od 20 časova na YouTube kanalu Centra za mame, a ostale možete očekivati svake srede do 5. juna.

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *