Take-Two najavljuje GTA VI za 2024 godinu

Mogli biste krenuti u pljačke, krasti automobile i takmičiti se u trkama u Grand Theft Auto VI negde sledeće godine. Take-Two je podelila svoje projekcije za budućnost zajedno sa svojim godišnjim izveštajem o zaradi. I očigledno, sprema se da objavi projekte za koje veruje da će njenu kompaniju dovesti do još većeg uspeha.

PCPress.rs Image

GTA VI igra već poznata igračima zbog procurelih snimaka

Neto rezervacije Take-Two-a za prethodnu fiskalnu godinu dostigle su 5,3 milijarde dolara, i to zahvaljujući akviziciji kompanije Zinga. Pre toga je kompanija zarađivala oko 3 milijarde dolara godišnje. Skok od skoro 3 milijarde dolara u neto rezervacijama je ogroman, i osim ako Take-Two ne napravi još jednu ogromnu akviziciju, GTA je franšiza koja bi mu omogućila da postigne taj cilj.

Fiskalna godina 2025. za kompaniju Take-Two počinje u aprilu 2024. i završava se 31. marta 2025. Čak i ako Rockstar ne objavi GTA 6 2024., mogao bi da izađe u prva tri meseca sledeće godine. Pošto je 90 video snimaka GTA 6 igre procurilo krajem prošle godine, verovatno već znate šta možete očekivati. Snimci, za koje je Rockstar potvrdio da su legitimni, prikazuju dva protagonista koji se mogu igrati, uključujući ženski lik, koji čine zločine u izmišljenoj verziji Majamija.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: