ePlaneta

Tarabica 17, prijave od 20. marta

IT konferencija “Tarabica 17” će se, po četvrti put, u organizaciji Microsoft zajednice u Srbiji, održati u subotu 08. 04. 2017. godine u prostorijama Univerziteta Singidunum, sa početkom u 8 časova.

tarabica17

Konferencija je podeljena na više oblasti, pa će biti veliki broj aktuelnih tema za sve koji se profesionalno bave programiranjem, implementacijom informacionih sistema, administracijom baza podataka i servera, kao i vođenjem timova i projekata.

Predavanja će se baviti sledećim tehnologijama / platformama / konceptima: .NET, SQL Server, Office365, Windows Server, Exchange Server, Microsoft Azure, Dynamics, Visual Studio, Internet of Things, Cloud Computing, kompjuterska sigurnost, Project Management…

Učesnici će imati priliku da čuju preko 45 IT stručnjaka, od kojih veliki broj “Microsoft” MVP (Microsoft Most Valuable Professionals) iz zemlje i inostranstva. Među predavačima ove godine na Tarabici će govoriti i : Ondrej Ševeček, Damir Dizdarević, Stanko Nikolić i Dejan Levaja.

Na konfrenciji će biti prisutni i predstavnici kompanija Microsoft, Merit Solutions, VIP mobile i SBB.

Kompletnu listu predavača možete pogledati na http://tarabica.msforge.net/Session , a više informacija o predavačima, dostupno je na http://tarabica.msforge.net/Speaker

Pročitajte i:  Microsoft mora da prestane da prodaje sigurnost kao premijum ponudu 

Učešće na konferenciji je besplatno, svi oni koji žele da na vreme obezbede svoje mesto, mogu to učiniti od 20. marta prijavom na sajtu Tarabice.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , ,