BIZIT plus

Taramount: “U igri” i “Hana Montana” premijerno 10. juna

Taramount0609 U sredu, 10. juna, biti premijerno prikazana dva filma u distribuciji Taramount filma

Politički triler "U IGRI" (STATE OF PLAY) ima zakazanu premijeru u bioskopu Ster Cinemas, u 20.30h.

Oskarovac Rasel Krou predvodi ekipu glumačkih zvezda u žestokom trileru o kongresmenu u usponu i istraživačkom novinaru, koji su upetljani u naizgled nepovezana brutalna ubistva. Krou igra reportera Kala MekKafrija, koga ulični trag vodi u središte misterije ubistava povezanih sa omiljenim političarem i predstavnicima korporacija u uzbudljivom trileru „U igri“, potvrđenog reditelja Kevina MekDonalda ( Poslednji kralj Škotske).

Taramount-State-of-Play Zgodni, spokojni američki kongresmen Stiven Kolins (Ben Aflek) je budućnost svoje političke partije:počasna osoba koja služi kao predsedavajući odbora za nadgledanje budžeta za odbranu. Sve oči su uprte u političku zvezdu u usponu, i njegove političke  takmace na sledećim izborima. Sve dok njegova asistentkinja i ljubavnica ne bude brutalno ubijena i zakopane tajne počnu da izlaze na površinu.

Mekarfi  zahvaljujući tome što odavno poznaje Kolinsa od nemilosrdne urednice Kamerun (Helen Miren) dobija zadatak da istraži slučaj. Kada on i njegova parnerka Dela (Rejčel MekAdams) pokušaju da razotkriju identitet ubice, MekKarfi će zakoračiti u zavere koje prete da poljuljaju državnu strukturu moći. I u gradu spin-doktora i bogatih medijskih i političkih magova, otkriće samo jednu istinu: kada su milijarde ulog, ničiji integritet, ljubav ili život nisu sigurni.

Taramount-Hannah-Montana Porodična komedija "HANA MONTANA FILM" (HANNAH MONTANA THE MOVIE) biće prikazana istog dana, ali u Dvorani Doma Sindikata, sa početkom od 18.30h

Volt Dizni studio je preneo fenomen sa Diznijevog kanala pravo na veliko platno u spektakularnom igranom filmu „HANA MONTANA FILM“. Majli Stjuart (Majli Sajrus) pokušava da napravi balans između školskih obaveza, prijatelja i njene tajne ličnosti pop zvezde. Popularnost Hane Montane koja je u usponu, preti da preuzme njen život, a ona joj to možda i dopusti. Zbog toga je otac (Bili Rej Sajrus) odvodi kući na selo, u Krauli Korners u Tenesiju, kako bi malo vratila u realnost, što postaje okidač za avanturu prepunu zabave, humora i romanse kakvu ni Hana Montana nije mogla da zamisli.

U „HANA MONTANA FILMU“, koji je snimljen isključivo na lokacijama oko Nešvila i Los Anđelesa, glume Majli Sajrus, Emili Ozment, Mičel Muso i Bili Rej Sajrus. Od zvezda se, kao gosti, pojavljuju Tajra Benks, Tejlor Svift i kantri sastav Raskal Flets.

Televizijska serija „Hana Montana“, koja je nominovana za nagradu Emi, kao i rasprodati koncerti u preko 70 gradova, vinuli su Majli Sajrus u sam vrh internacionalnih zvezda. Više od milion gledalaca je gledalo prvu epizodu serije zbog čega je Majli postala instant hit, a njena trenutna popularnost je reflektovala onu koji je postigao njen alter ego, Hana Montana.

Izvor: Taramount film

Facebook komentari: