Tatjana Matić: “eTrgovina će u budućnosti sigurno nadmašiti rast klasične trgovine” | BIZIT2021

Svečano otvaranje nedavno održanog BIZIT-a započelo je pozdravnim govorom Tatjane Matić, ministarke trgovine, turizma i telekomunikacija koja je pozdravila okupljene i izrazila zadovoljstvo održavanjem BIZIT-a koji tradicionalno okuplja najbitnija imena iz sfere tehnologije iz Srbije i regiona. “Definitivno se cela civilizacija i ceo svet nalazi na prekretnici, a jedan od okidača je bila pandemija Covid-19” istakla je ministarka Tatjana Matić, na otvaranju konferencije.

PCPress.rs Image

“Covid-19 je doneo nove izazove i probleme, i mnogo je otvorenih pitanja, posebno kada je reč o borbi za korisnike i globalno i lokalno na našem tržištu. Pričamo o mnogim stvarima koje su aktuelne, a nažalost deluje da kao civilizacija ulazimo u eru problema jer svet nije odgovorio adekvatno na brojne izazove, što se manifestuje kroz različite globalne i ekonomske krize koje su danas katalizator promena. Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što otvaram najznačajniju i najposećeniju konferenciju čiji je značaj nemerljiv!” – istakla je ministarka Matić. Najavila je i da će biti održana aukcija za 5G spektar, čime će biti dat veliki doprinos razvoju savremenih industrija i hvatanju koraka za tehnološkim prodorima u savremenom svetu.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,