ASUS ROG Flow

TEDxZemun 2016: Kako da postanem čovek koji menja svet

Ako tražite inspiraciju ove jeseni, naći ćete je na TEDxZemun konferenciji 6. novembra u Madlenianumu. Ovo će biti sjajna prilika da čujemo ljude koji imaju drugačiji pogled na svet i inspirišu nas da menjamo sebe i svoje okruženje, i ostvarimo ono što nismo znali da možemo.

coverSvi zainteresovani za besplatno učešće na ovogodišnjem TEDxZemun mogu se prijaviti na sledećem linku. Rok za prijavu je subota, 29. oktobar, a broj mesta je ograničen. O čemu će biti reči na ovogodišnjem TEDx-u? Kako napraviti novu generaciju Sposobnjakovića, kako vam 10 dana u invalidskim kolicima može promeniti pogled na svet, te zašto je, iako malo ko od nas veruje u to, baš Srbija zemlja mogućnosti, neke su od zanimljivih tema koje ćemo čuti na ovogodišnjoj TEDxZemun konferenciji.

govornici2Kako je od navijača fudbalskog kluba RAD postao direktor Microsoft razvojnog centra u Srbiji koji danas ima preko 200 talentovanih programera, ispričaće nam Dragan Tomić. On šalje poruku da je Srbija zemlja koja ima budućnost, a najboji adut koji ima za to je IT industrija. Rodoljub Šabić, poverenik za informacije, objasniće nam na koji način se može uspeti u sistemu, a sačuvati svoj integritet i vrednosti. A zašto je nekada ok ići sam protiv svih kako bismo živeli naša ubeđenja i uspeli u tome, ispričaće nam Marko Mudrinić, suosnivač regionalnom poslovno-tehnološkom magazinu Netokracija. Među govornicima će se naći i drugi zanimljivi predavači, a spisak pogledajte ovde.

Facebook komentari:
HR specijalno izdanje

Tagovi: ,