Telegram uvodi premium plan pretplate za korisnike

Telegram pokreće premium plan pretplate za korisnike.

PCPress.rs Image

Popularna platforma za razmenu poruka Telegram bi uskoro mogla da uvede premium plan pretplate za korisnike. Za sada, platforma ne traži nikakve naknade ili pretplate od korisnika za pružanje usluga slanja i primanja poruka, deljenje multimedijalnog sadržaja, korišćenje naloga ili pravljenje rezervnih kopija. Međutim, ta dinamika bi mogla da se promeni.

Snimak ekrana koji je podelio Aleksandro Paluci preko Twitter naloga pokazuje uvodnu poruku ili poruku dobrodošlice koju Telegram pokazuje novim korisnicima. Postoji primetna razlika između poruke koju Telegram trenutno prikazuje i poruke koja je pokazana na Twitteru.

Trenutno se novim korisnicima koji se prijave na Telegram pokazuje poruka „Telegram je zauvek besplatan. Nema oglasa. Nema pretplate.“ Međutim, poruka koja se vidi na Twitteru pokazuje da „Telegram pruža besplatno neograničeno skladište u oblaku za ćaskanje i medije.“

Telegram svakako ulazi u premium plan pretplate za korisnike, a mogao bi početi da prikazuje reklame korisnicima koji nemaju pretplatu. Oni koji budu imale pretplatu imaće oznaku pored svog imena i pravno na pristup ekskulzivnim nalepnicama i reakcijama. Detalji o premium pretplati kao što su cena i pogodnosti nisu trenutno poznati. Može li se očekivati da će to i drugi početi da primenjuju?

Pročitajte i:  Instagram testira oglase koji se ne mogu preskočiti

Izvor: Republicworld

Facebook komentari: