BIZIT plus

Tri najvažnije karakterastike TCL 30E telefona

TCL 30E pametni telefon kreiran je za sve ljubitelje društvenih mreža i video igrara. Sa dvostrukom kamerom od 50 MP i 64 GB ROM memorije, ima dovoljno prostora za čuvanje video zapisa, fotografija i ličnih podataka. TCL NXTVISION tehnologija integrisana je u 6,52-inčni HD+ ekran, napravljen za one koji ne mogu da žive bez strimovanja svojih omiljenih filmova.

PCPress.rs Image

Pametne fotografije uz dvostruku kameru od 50 MP

Pravljenje fotografija visoke rezolucije i bokeh portreta omogućeno je uz dvostruku AI kameru sa glavnim sočivom od 50MP i PDAF sistemom brzog fokusa. Portreti imaju bolju ekspoziciju pri nastajanju pod senkom ili jakom osvetljenju zahvaljujući HDR i AI kamerama, 4-u-1 velikom pikselu i ISO CELL 2.0 tehnologiji koja obezbeđuje bolju osetljivost na svetlost. Opcija AI Scene Recognition takođe detektuje 22 različita kadra za najbolju vizuelnu optimizaciju.

Velika memorija i robusna baterija

Korišćenje telefona u periodu od gotovo dva dana podržava baterija kapaciteta 5000 mAh, a Smart Power Saving and Charging takođe štedi preko 10% baterije preko noći. U kombinaciji sa poboljšanim G25 Octa-Core procesorom, 3GB RAM memorije i 64GB ROM memorije; korisnicima je omogućeno dovoljno prostora za fotografije i videe. Kada je reč o memoriji, TCL 30E takođe podržava do 512 GB dodatne memorije sa slotovima za tri kartice. Postoji mogućnost korišćenja dve SIM (Nano) kartice.

Pročitajte i:  Počela prodaja HONOR Magic6 Pro telefona u Srbiji

TCL 30E pokreće najnoviji Android™ 12 operativni sistem, kako bi obezbedio najkvalitetnije korisničko iskustvo. Uređaj takođe uključuje senzor otiska prsta na poleđini telefona i pristup Face Key opciji za poboljšanu sigurnost podataka na telefonu.

Maksimalna zabava

Uživanje u gledanju omiljenih serija i filmova ili igranju video igara moguće je uz NXTVISION 6,52” HD+ displej, sa razmerom 20:9 i odnosom ekrana i kućišta od 89,1%. TCL 30E poseduje specijalizovane režime za zaštitu očiju – Reading and Eye comfort, čime se utiče na manje naprezanje očiju i redukuje štetno plavo svetlo. Zahvaljujući tehnologiji Display Enhancement, omogućena je jasna vidljivost detalja čak i pod veoma jakim svetlom uz Sunlight Display.

Facebook komentari: