Zebra

TeleGroup dobitnik nagrade za društveno odgovorno poslovanje

Kao kompanija koja je pokazala najveću posvećenost principima društvene odgovornosti u Srbiji, TeleGroup je nosilac prvog mesta u kategoriji srednjih privrednih društava i dobitnik Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje “Đorđe Vajfert”, koju je dodelila Privredna komora Srbije.

Privredna komora Srbije prepoznala je važnost i podršku koju TeleGroup pruža organizaciji Dostignuća mladih u Srbiji koja predstavlja najveći svetski program preduzetničkog obrazovanja koji godišnje pohađa više od 10 miliona učenika. Misija TeleGroup-a je da kroz podršku programu učeničkih kompanija omogući pripremu i osposobljavanje generacija učenika za uspešan život i rad u savremenom svetu u kome su najveće vrednosti inovativnost i preduzetnička inicijativa.

Svečana dodela nagrada održana je u petak, 24. maja, u Privrednoj komori Srbije, a Mihailo Vesović, direktor Sektora za strateške analize, analitiku, usluge, servise i pakete proizvoda PKS, koji je otvorio svečanost, istakao je da se ove godine prijavilo 50 kompanija i da društveno odgovorno poslovanje danas postaje poslovni model, deo poslovne politike, u svim segmentima organizacije, u celom lancu vrednosti, u svim oblastima privređivanja. Taj model, kompanijama ne stvara trošak već donosi dodatu vrednost, dodao je Vesović.

Pročitajte i:  TeleGroup: Relejna zaštita (Besplatno izdanje)

Privredna komora Srbije sedmi put dodelila je Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje „Đorđe Vajfert“. Nagrađeno je ukupno 15 kompanija u tri kategorije  – velika privredna društva, srednja privredna društva i mikro/mala privredna društva. U sastavu žirija bili su predstavnici Privredne komore Srbije, Ministarstva privrede, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva zaštite životne sredine, Javnog medijskog servisa Srbije i civilnog sektora.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,