BIZIT 2022

TeleGroup dobitnik nagrade za društveno odgovorno poslovanje

Kao kompanija koja je pokazala najveću posvećenost principima društvene odgovornosti u Srbiji, TeleGroup je nosilac prvog mesta u kategoriji srednjih privrednih društava i dobitnik Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje “Đorđe Vajfert”, koju je dodelila Privredna komora Srbije.

PCPress.rs Image

Privredna komora Srbije prepoznala je važnost i podršku koju TeleGroup pruža organizaciji Dostignuća mladih u Srbiji koja predstavlja najveći svetski program preduzetničkog obrazovanja koji godišnje pohađa više od 10 miliona učenika. Misija TeleGroup-a je da kroz podršku programu učeničkih kompanija omogući pripremu i osposobljavanje generacija učenika za uspešan život i rad u savremenom svetu u kome su najveće vrednosti inovativnost i preduzetnička inicijativa.

Svečana dodela nagrada održana je u petak, 24. maja, u Privrednoj komori Srbije, a Mihailo Vesović, direktor Sektora za strateške analize, analitiku, usluge, servise i pakete proizvoda PKS, koji je otvorio svečanost, istakao je da se ove godine prijavilo 50 kompanija i da društveno odgovorno poslovanje danas postaje poslovni model, deo poslovne politike, u svim segmentima organizacije, u celom lancu vrednosti, u svim oblastima privređivanja. Taj model, kompanijama ne stvara trošak već donosi dodatu vrednost, dodao je Vesović.

PCPress.rs Image

Privredna komora Srbije sedmi put dodelila je Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje „Đorđe Vajfert“. Nagrađeno je ukupno 15 kompanija u tri kategorije  – velika privredna društva, srednja privredna društva i mikro/mala privredna društva. U sastavu žirija bili su predstavnici Privredne komore Srbije, Ministarstva privrede, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva zaštite životne sredine, Javnog medijskog servisa Srbije i civilnog sektora.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,