Top50 2023

Telekom Srbija: Otvorene nove poslovnice

MTS%20Logo U okviru niza aktivnosti na otvaranju novih poslovnica, adaptaciji postojećih ili njihovom preseljenju na novu lokaciju, sada je građanima koji žive u Lebanima, Medveđi i Zaječaru i okolini na raspolaganju novi moderno opremljen prostor.
Prostor poslovnice u Zaječaru je renoviran, a Lebane i Medveđa su dobili nove poslovnice Telekoma Srbija. U prijatnom, moderno opremljenom prostoru, korisnici koji žive na ovim područjima mogu zaključiti ugovor ili podneti zahtev za neku od Telekomovih usluga i dobiti sve informacije o kompletnom prodajnom asortimanu Telekoma Srbija.
Nova poslovnica u Lebanima nalazi se u ulici Cara Dušana 99 i svečano je otvorena u sredu, 29. septembra, a u četvrtak, 30. septembra, počela je sa radom i nova poslovnica u Medveđi, u Jablaničkoj 38. Ovom prilikom predstavljena je objedinjena ponuda usluga mobilne i fiksne telefonije i multimedijalnih servisa. Radno vreme poslovnice u Zaječaru, Nikole Pašića 71, je ponedeljak – petak od 08:00 do 19:00 časova i subotom od 08:00 do 14:00 časova. Radno vreme novih poslovnica u Lebanima i Medveđi je ponedeljak – petak od 08:00 do 14:00 časova i subotom od 08:00 do 13:00 časova.

Izvor: MTS

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,