Telekom Srbija u novom ruhu

Kompanija Telekom Srbija otvorila je novu poslovnicu u Beogradu u TC Merkator. Novootvoreni prostor uređen je na potpuno novi način koji korisnicima pruža mnogo topliji ambijent od uobičajenih prodavnica, u kome će u neposrednom kontaktu s prodavcem lakše doći do potrebne usluge.

Telekom-Srbija-01

Novu poslovnicu svečano je otvorila Natalija Jegdić, izvršna direktorka za privatne korisnike Telekoma Srbija i tom prilikom istakla da se radi o potpuno novom pristupu korisniku i da će ovaj pristup biti odlika poslovnica Telekoma Srbija i u budućnosti. “Mlade arhitekte i dizajneri koji su radili na ovom projektu pokazali su puno znanja, kreativnosti i hrabrosti, a mi smo bili hrabri da ovaj predlog prihvatimo i primenimo”, naglasila je gospođa Jegdić.

Telekom-Srbija-02Novi prostor zaista nudi ugodniji ambijent za razgledanje uređaja i zaključivanje ugovora, pri čemu prodavac sedi zajedno s korisnikom, sa iste strane stola. Najmlađim korisnicima, ali i starijim ljubiteljima kompjuterskih igara i konzola, namenjen je poseban kutak gde mogu isprobati svoje veštine, ali i proveriti koju konzolu da kupe u okviru ponude atraktivnih Box paketa.

Facebook komentari: