Telenor Data Centar – Idealan za bezbrižno poslovanje

Koliko vas košta 90 minuta nedostupnosti vaših servisa? Prekid rada servisa u sekundama pomnožen sa brojem podataka koje je bilo potrebno procesuirati, uskladištiti, proslediti ili možda arhivirati, pa uvećan za vrednost podataka…Pričamo o milionima ili, čak, milijardama. A zamislite sve to u jeku pandemije – COVID 19, i trenutka kada je nastupio onlajn način života i poslovanja.

PCPress.rs Image

Da li zaista želite da saznate odgovor na ovo pitanje? Pitanje je. Uostalom, zašto biste razmišljali o nedostupnosti, kada imate mogućnost da svojoj opremi obezbedite nesmetani rad, tako što ćete svoje poverenje ukazati najnaprednijoj tehničkoj zgradi u centralnoj i istočnoj Evropi?

Telenor Data centar ne zna šta je downtime

Otkako je počeo sa radom 2010. godine, Telenor data centar nije imao ni jedan zastoj, a raspoloživost servisa je 100 odsto. U svetu trenutno postoji oko pola miliona data centara, od kojih je najveći Switch SuperNAP u Nevadi. Telenor Data Centar koji se nalazi u Beogradu odgovara najzahtevnijim potrebama IT industrije u ovom delu Evrope.

PCPress.rs Image

Uz  kompleksnu infrastrukturu koja obezbeđuje nesmetano hlađenje, napajanje i održavanje opreme,  Telenor Data centar je najnaprednija tehnička zgrada i najveće interkonekciono čvorište u Srbiji za region centralne i istočne Evrope i izgrađena je prema najzahtevnijim industrijskim standardima.

Pročitajte i:  Važna uloga serverskog rack ormara u modernoj IT infrastrukturi

PCPress.rs Image

Kome je namenjen ?

Korisnici su veliki međunarodni i nacionalni operatori, finansijske institucije, kontent provajderi i provajderi digitalnih servisa. Namenjen je svima kojima su potrebne telehousing usluge – onima koji imaju potrebu za brzim i sigurnim informatičkim poslovanjem, bez velikih ulaganja u sopstvenu telekomunikacionu infrastrukturu. Korisnici imaju mogućnost da preko veb portala imaju pristup svim parametrima, kao što su temperatura i vlažnost vazduha, video nadzor, iskorišćenost internet kapaciteta i protrošnja energije.

Obezbeđen je 24/7 video nadzor opreme uz stalni monitoring i kontrolu pristupa, sa višestrukim mehaničko-elektronskim kontrolama ulaska u objekat i prostorije.

Možete pogledati i priloženi video i uveriti se u rečeno.

Kako uspostaviti kontakt?

Sva pitanja se mogu uputiti na adresu datawholesale@telenor.rs. Tim inženjera će vaše zahteve uklopiti i dizajnirati u skladu sa vašim potrebama.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,