Top50 2023

Telenor Internet park u Studentskom gradu

Ucesnici Univerzijade isprobali su Telenor internet u parku u Studentskom gradu.jpgStanovnici najvećeg studentskog naselja na Balkanu – Studentskog grada u Beogradu – dobili su svoj Internet park sa besplatnim Telenorovim Internetom koji će moći da koriste naredne dve godine.
Park je otvoren u okviru zajedničkog projekta kompanije Telenor i Ministarstva prosvete Republike Srbije. Na klupama ili na travi, u hladu krošnje drveta, aktuelne i korisne informacije, Fejsbuk, Maj spejs ili Tviter sada su dostupni svim stanovnicima ovog naselja.
„Veoma nas raduje slika Studentskog grada sa mnogo studenata koji i nakon završenog ispitnog roka borave u naselju. U saradnji sa Telenorom dodali smo još jedan kvalitetan sadržaj koji im je važan, jer ovde provode najveći deo godine. Obradovali su se mogućnosti da rade i uče u prirodi, a brzi Internet su već oprobali i učesnici Univerzijade i tako za nekoliko sekundi bili u toku sa svim aktuelnostima”, rekla je Dragana Vujačić, pomoćnik direktora za smeštaj ustanove Studentski centar Beograd.
Studentski grad, koji prima gotovo 5000 studenata, postoji već 55 godina, a u oviru njega od 1974. radi i Dom kulture Studentski grad, centar studentskih sportskih i kulturnih dešavanja.
Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa 166 miliona korisnika, od čega 2,863 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.

Pročitajte i:  Kako je AI tokom 2023. godine promenio internet

Izvor: Telenor
 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,