Telenor putni paketi

Svi Telenorovi korisnici mogu aktivirati Telenor PUTNI PAKET i komunicirati  uz roming pakete koji sadrže minute, SMS poruke i megabajte. Na taj način, moguće je uštedeti i do 60% na cene rominga u Evropi. Kao Telenor pripejd ili postpejd korisnik, svoj PUTNI PAKET možete da aktivirate jednostavnim pozivom na broj *111# i izaberete opciju 6, ili željeni paket aktiviraj slanjem SMS-a sa tekstom TPP_(broj paketa) na 9000 (npr. za aktivaciju PAKETA 1 potrebno je poslati tekst TPP1) . Aktivacija SMS porukom je moguća i iz inostranstva.

Za poslovne korisnike, kupovina se obavlja putem Telenor biznis portala ili slanjem zvaničnog zahteva.

Istovremeno možete aktivirati i više od jednog PUTNOG PAKETA, koje ćete potpuno prilagoditi svojim potrebama za komunikacijom, odabirom odgovarajuće kombinacije minuta, poruka ili megabajta koje želite da koristite na putovanju.

Paket 1

Paket 2

Paket 3

Paket 4

Paket 5

Paket 6

Cena paketa*

1499 RSD

1499 RSD

3499 RSD

5499 RSD

2299RSD

8499 RSD

Minut razgovora

20

50

50

SMS poruka

20

80

50

50

Megabajti

5

5

20

 

* Sve cene su prikazane sa PDV-om.

Obračunski interval za odlazne pozive je 60 sekundi, za dolazne 1 sekunda, dok se prenos podataka obračunava na 5+100 KB. Broj minuta sadržanih u paketu se odnosi na dolazne i na odlazne pozive.

Važnost paketa za pripejd korisnike je 90 dana od dana aktivacije PUTNOG PAKETA. Za postpejd korisnike PUTNI PAKET važi u mesecu u kojem je aktiviran i u naredna dva kalendarska meseca.

Napomene:

  • Paketom su obuhvaćene I i II roming zona (sve evropske zemlje osim Rusije).

  • Paketom nije obuhvaćen saobraćaj ostvaren u mreži Telenor Crna Gora zbog specijalnih cena koje važe za tu mrežu.

  • Korisnik može istovremeno da kupi više istih ili različitih paketa.

  • Kupovina preko USSD koda ili SMS-a je moguća samo za fizička lica, a aktivacija servisa za poslovne korisnike vrši se na osnovu pisanog zahteva.

  • Pripejd korisnici mogu da provere stanje preostalog saobraćaja u putnom paketu besplatnim pozivom na *144#.

  • Zbog tehničkih ograničenja provera stanja preostalog saobraćaja u putnim paketima nije dostupna postpejd korisnicima. Za korisnike telefona sa operativnim sistemom Android, u okviru aplikacije 111 Meni obezbedili smo funkcionalnost praćenja potrošenog saobraćaja iz Putnog paketa. Za više informacija kliknite ovde.

  • Pregled zemalja/mreža iz kojih pripejd korisnici mogu direktno da pozivaju preko CAMEL i preko USSD call-back sistema

 

Izvor: Telenor

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,