Tesla će u svoja vozila dodati Netflix i YouTube streaming servise

Tesla je u svoja vozila odavno implementirao igre, a sada planira da ode još jedan korak dalje. Ilon Mask je objavio da će uskoro u Tesla automobilima biti dostupni Netflix i YouTube streaming servisi. Na velikim ekranima ugrađenim u Tesla automobile, putnici i vozač moći će da pogledaju najnovije epizode omiljenih serija i zanimljive video snimke. Da ne bi uticali na vožnju, ovi servisi će biti dostupni samo dok je vozilo u stanju mirovanja (dok se neko čeka, ili dok se nalazi na stanici za punjenje).

PCPress.rs Image

Mask je dodao da će u Tesli biti dozvoljeni filmovi tokom kretanja automobila onda kada regulartorna tela odobre autonomnu vožnju bez asistencije vozača. Za sada je ta mogućnost veoma ograničena, ali očigledno je da Mask očekuje da će u narednom periodu biti dozvoljena i već sprema svoja vozila za taj trenutak.

Možda deluje ironično, ali će aktiviranje ovih servisa najviše pogodovati vlasnicima najjeftinijeg Model-a 3 i nadolazećeg modela Y. Model-i S i X tehnički imaju veće ekrane, ali su oni vertikalno orijentisani, pa će suštinski slika na njima biti manja.

Pročitajte i:  Netflix - 3 Body Problem za drugu sezonu 

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,