BIZIT 2022

BIZIT 2019 predavači: Liderstvo i sreća – Ivan Kokeza

Na godišnjoj konferenciji BIZIT uvek se trudimo da dovedemo eminentne stručnjake iz oblasti IT-ja i biznisa, a ni ova godina neće biti izuzetak. U prostorijama Kluba Poslanika, u Beogradu, 6. i 7. novembra između ostalih imaćete prilike da čujete Ivana Kokezu, iskusnog menadžera s bogatim iskustvom upravljanja u internacionalnim korporacijama, mastera mašinstva, i mastera poslovnog strategijskog menadžmenta (MBA).

PCPress.rs Image

Nakon 28 godina rada na direktorskim pozicijama, osnovao je sopstvenu konsultantsku kompaniju sa sedištem u Švajcarskoj. Kada je stigao na vrh “planine” uspeha kaže da je shvatio da se sve vreme “peo” na pogrešnu planinu, za šta kaže da je greška koju najčešće ljudi prave.

Ivan smatra da bismo, pre nego što se umorimo od pokušavanja da izmenimo svet, mogli da pokušamo da izmenimo sopstvene kompanije. “Lider je sluga, nije gospodar. Lider poslednji govori, poslednji jede, i poslednji odlazi s posla.”, smatra Kokeza. Cilj mu je da kroz obuke i treninge obezbedi jednostavnu, bezbolnu i sveobuhvatnu tranziciju poslovanja i uvođenje korporacija u doba digitalne ekonomije. Kako biste se bolje upoznali sa radom predavača i stekli predstavu o čemu će Kokeza govoriti na BIZIT konferenciji pogledajte video snimke ispod.

Razvio je SAIL metodu, koja edukuje menadžere da kroz iskrenost (Sincerity), autentičnost (Authenticity), integritet (Integrity) i ljubav (Love) postanu energičniji, efikasniji i uticajniji, jednom rečju – lideri. SAIL metoda i kursevi Kokeza Consulting, rezultat su iskustva koje je stekao vođenjem kompanija i projektnih timova u više od 38 zemalja, u oblasti farmacije, medicinske tehnike, elektronike, softvera, nafte i gasa, biotehnologije i drugih inovativnih grana.

Na ovogodišnjem BIZIT-u koji je posvećen digitalnoj ekonomiji Ivan će održati dva predavanja, u okviru tema Everything Smart i Upravljanje poslovnim procesima. Prijavite se na sajtu bizit.rs i iskoristite popust za ranu registraciju. Vidimo se 6. i 7. novembra!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,