Threads dobija rezultate utakmica uživo

Društvena mreža Threads će početi da prikazuje sportske rezultate uživo, počevši od NBA košarke. Izvršni direktor Mete, Mark Zuckerberg, najavio je inicijativu i napisao da će dodati još liga u bliskoj budućnosti.

PCPress.rs Image

Dovoljno je pretražiti mečeve

Tokom utakmice, samo potražite timove i videćete ažuriran rezultat. Ako se igra završi, pretraga će prikazati konačan rezultat. Takođe možete saznati kada će igra početi tako što ćete je potražiti unapred. Ovo očigledno liči na to kako X funkcioniše, jer je platforma počela da prikazuje sportske rezultate uživo još 2017. godine, kada se zvala Twitter.

Svaki rezultat je praćen logotipom dva tima. Dodirivanje ovih logotipa preusmerava korisnike na razgovor o tom timu. Threads, zajedno sa Instagramom, nedavno su odlučili da prestanu da preporučuju politički sadržaj. Ovo ima smisla, pošto je NBA diskurs takođe ogroman na X. NBA Twitter, kako ga još uvek nazivaju u sportskim medijima, redovno pokreće izveštavanje i razgovore o profesionalnoj košarkaškoj ligi. Izgleda da se Meta nada da će izvući deo tog uticaja.

Pročitajte i:  Instagram i Threads više neće preporučivati politički sadržaj korisnicima

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *