ERP 2024

TikTok će olakšati upotrebu GIF animacija

Korisnici TikTok-a će uskoro imati još više načina da svoje video snimke izdvoje iz gomile. Usluga je najavila TikTok biblioteku, koja će kreatorima omogućiti pristup sadržaju koji je više zasnovan na zabavi. Moći ćete da pronađete GIF-ove, klipove iz omiljenih TV emisija, memove i drugi sadržaj, koje možete da ubacite u svoj TikTok.

TikTok će olakšati upotrebu GIF animacija

TikTok proširuje novu funkciju na sve više korisnika

Iako već postoje načini za umetanje GIF-ova sa Giphy-ja u TikTok video zapise, to će sada biti lakše kada imate pristup biblioteci. Do sada su Giphy GIF-ovi bili dostupni kao nalepnice i preko efekta zelenog ekrana. Na početku, TikTok biblioteka će takođe uključivati Giphy klipove, koji su u suštini GIF-ovi sa zvukom. Inicijalna kolekcija će sadržati reakcione klipove, citate, poznata lica i druge sadržaje.

TikTok će početi da testira biblioteku na Android-u danas i na iOS-u tokom sledeće nedelje. Platforma planira da proširi alat na što više ljudi u narednim nedeljama. Kada funkcija bude dostupna, moći ćete da joj pristupite dodirom na ikonu nove biblioteke na bočnoj traci. Nakon što pronađete nešto što želite da dodate svom videu, možete ga skratiti na određenu dužinu, a zatim nastaviti da pravite svoj TikTok sa stranice za snimanje.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,