Timex pametni sat sa baterijom koja traje 25 dana

Timex, poznata kompanija za proizvodnju satova, osvežila je svoju liniju Ironman GPS trekera. Timex Ironman R300 GPS je dostupan na njihovom sajtu po ceni od 120 dolara.

PCPress.rs Image

U pitanju je prvi treker sa funkcijama pametnog sata iz ove kompanije. R300 poseduje solidne fitnes funkcije, „začinjene“ sa funkcionalnostima pametnog sata kao što su ekran osetljiv na dodir, GPS, merenje brzine i razdaljine, ostvarivanje telefonskih poziva… Slobodno možemo da kažemo da se radi o najnaprednijem Timex trekeru do sada, jer nudi i predefinisane modove za različite sportove, otporan je na vodu do dubine od 30 metara, nudi mogućnost da uvek drži uključen ekran, proverava kvalitet sna…

Ipak, najzanimljivija karakteristika ovog pametnog sata je dužina trajanja baterije, koja ima autonomiju od čak 25 dana. Naravno, ovo se odnosi na optimalne uslove funkcionisanja, dok se pri većem opterećenju (na primer kada je uključen GPS) ona spušta na samo 20 sati.

U svakom slučaju, radi se o jednom od najjeftinijih pametnih satova sa pomenutim funkcijama, koji donosi otprilike iste stvari kao i višestruko skuplji konkurenti. Stoga, čak i da je samo polovina pomenutih stvari zaista upotrebljiva, kupovina ovog sata biće isplativa pa očekujemo da će se dobro prodavati.

Pročitajte i:  Huawei Watch Fit 3: Raskoš jednostavnosti

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,