Tinejdžer milioner objavio kraj Bitkoina

Kripto-zvezda Erik Finman izjavio je nedavno u jednom intervjuu da bi Bitkoin mogao da potraje još neko vreme, ali da je kraj izvestan.

PCPress.rs Image

Finman je poznat po investicijama u Bitkoin iz 2011. godine, kada je kao dvanaestogodišnjak kupovao ovu valutu po ceni od 12 dolara po novčiću. Tako se hiljadu dolara koje je dobio od bake 2017. godine pretvorilo u četiri miliona, a u to vreme je postao poznat i po opkladi koju je napravio sa roditeljima, a na osnovu koje će imati pravo da odloži odlazak na koledž ako postane milioner pre osamnaeste godine.

PCPress.rs Image

Ovaj tinejdžer danas tvrdi da je „Bitkoin mrtav“, a zbog toga što ima previše fragmenata, a slične prognoze izneo je i za Litecoin, koji je uporedio sa zalaskom Sunca. Sa više optimizma je govorio o Ethereum-u, te Zcash-u, tokenu koji se zasniva na anonimnosti korisnika. Pored svojih kripto-razmišljanja izneo je i stavove po pitanju milionera sa Wall Street-a, a kako bi istakao da je u razumevanju kripto-sveta bolji od njih, budući da oni ne poznaju sistem, te načine na koje funkcioniše.

Pročitajte i:  Bitcoin ponovo pada

Izvor: Coin Telegraph

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,