ERP 2024

Top 5 gedžeta za kancelariju

Kad se sezona odmora završi i dođe trenutak za povratak u kancelariju, biće vam potreban razlog više da svakog dana sa elanom ustajete i odlazite na posao. Predstavljamo vam top 5 kancelarisjkih gedžeta koji mogu pomoći da se na poslu osećate bolje ili makar da se u pauzama dobro zabavite.

Samomešajuća šolja

Kada ponestane čistih kašičica, bez veze je da kafu mešate prstima, a višuljkom vam neće upaliti (verujte, probali smo). Samomešajuća šolja je sjajno rešenje za ovaj problem, jedina mana joj je što nismo uspeli da je nađemo u prodaji kod nas. Ako vi uspete, javite nam!

16-self-stirring-mug-620x

Ogledala za monitor

Sigurno i vi imate bar jednog kolegu koji prosto obožava da vam viri u monitor i da vas prepada dok nešto radite (ili zabušavate). I za to ima leka. Dva mini retrovizora za monitor i više ni muva neće moći da prđe, a da je ne primetite. Veoma efikasno vas rešava pogleda radoznalih kolega.

MIRR-2287

Solarni punjač

Ako se brinete za okolinu, čuvate prirodu i trudite se da budete ekološki svesni (ali ne samo tako što na kraj svakog maila stavite dobro poznatu poruku “štampaj samo ako je neophodno”) onda je ovaj punjač prava stvar za vas. Zakačite ga za najbliži prozor izložen svetlu i punite telefon samo uz pomoć solarne energije.

Pročitajte i:  LC Power LC-HUB-C-MULTI-7-M2: Ko ne plati na mostu, plati na ćupriji

02-solar-battery-phone-recharger-620x

USB snimač glasa

Ov je baš korisno. Koliko puta vam se desilo da se nađete na sastanku gde su svi osim vas potpuno opremljeni – laptop, sveska, olovke u raznim bojama, a sve u cilju da se ne propusti neki važan detalj sa sastanka. Zato je zgodno u džepu imati ovaj mali uređaj čija je funkcija snimanje glasa. Posle sastanka snimite audio zapis na računar i sigurni ste da vam ništa važno niije promaklo.

6249109-620x

USB za zbunjivanje kolega

Ovo je baš zgodna stvar za napakostiti “kolezi”. Kad na sekund skrene pogled, ubacite ovaj USB u računar, a prethodno uključite neku od funkcija kojom želite da iznervirate kolegu – CAPS LOCK, miš, ili tastatura. U zavisnosti od odabrane funkcije, računar će sam početi da kuca po tastaturi, pokreće miša ili uključuju i isključuje CAPS LOCK. A ako uključite sve tri funkcije odjednom, ne garantujemo za postupke nasamarenog kolege. 

6249111-620x

Facebook komentari: