Top 50: Da li je RTS i dalje najbolji servis za vesti i informacije?

Za godinu dana na Internetu može dosta toga da se promeni, a PC Press te promene beleži kroz godišnju dodelu Top 50 nagrada za najbolje online stvari. U susret predstojećoj dodeli nagrada za 2017. godinu, ne bi bilo loše da se podsetimo ko su bili prošlogodišnji dobitnici.

PCPress.rs Image

U kategoriji vesti i informacije pobedu je odneo sajt RTS-a i prateće mobilne aplikacije koje iz godine u godinu napreduju i pružaju sve pogodniji pristup sadržajima koji javni servis emituje. Video‑sadržaji su izdvojeni iz emisija i raspoloživi za gledanje, što je veoma važno, ali i to što su opisani tekstom, čime omogućavaju lako pretraživanje, bilo preko internog mehanizma sajta, ili preko Google-a. Takođe, RTS je svoju široku programsku ponudu jasno podelio po kategorijama, a kretanje kroz sajt prilagodio mobilnim uređajima. U okviru ove kategorije izdvojili su se i sajtovi: 021.rs, benchmark.rs, danas.rs i srpskadijaspora.rs.

Kako bismo izabrali ono što se ove godine izdvojilo kao najbolje na Internet sceni, potrebna nam je vaša pomoć, jer na osnovu vaših predloga, pravimo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri. Takođe, postojaće i specijalna nagrada publike, za koju će glasati posetioci PC Press sajta. Vaše predloge možete podneti ovde.

Pročitajte i:  Da li znate šta traži 97% internet korisnika?

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,