Top 50: Kom servisu smo najviše verovali u 2017?

Temi preduzetništva i pokretanja sopstvenog biznisa se pridaje sve veći značaj, toliko da je godina za nama proglašena za godinu preduzetništva. Budući preduzetnici ili oni koji su na početku imaju prilike dosta toga da saznaju i online, a PC Press tradicionalno organizuje dodelu nagrada za najbolje onlajn stvari Top 50. U susret predstojećoj dodeli nagrada za 2017. godinu, ne bi bilo loše da se podsetimo ko su bili prošlogodišnji dobitnici.

PCPress.rs Image

U kategoriji servisi pobedu je odneo sajt mojafirma.rs gde se kompanija Telenor, uz poslovne tarife Moja firma, potrudila da sve popularnije preduzetništvo podrži i ovim jedinstvenim sajtom na kome budući i sadašnji preduzetnici mogu da preuzmu najvažnije dokumente, kao i pripremljene formulare, šablone ugovora, kalkulatore troškova, i mnoge druge korisne fajlove koji će im pomoći da ubrzaju dosadne administrativne poslove. Servis prate i veoma korisni tekstovi koji će vam pomoći u odlučivanju, rešavanju problema ili jednostavno preneti iskustva onih koji su se već otisnuli u preduzimačke vode. U okviru ove kategorije izdvojili su se i sajtovi: airserbia.comcityexpert.rsnekretnine.rs i uporediustedi.rs.

Pročitajte i:  Da li znate šta traži 97% internet korisnika?

Kako bismo izabrali ono što se ove godine izdvojilo kao najbolje na Internet sceni, potrebna nam je vaša pomoć, jer na osnovu vaših predloga, pravimo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri. Takođe, postojaće i specijalna nagrada publike, za koju će glasati posetioci PC Press sajta. Vaše predloge možete podneti ovde.

Facebook komentari: