Total TV: Vraćena TV slika u region

PCPress.rs ImageZbog tehničkih problema na Eutelsat W2 satelitu u sredu 27. januara oko 21h došlo je do potpunog prekida Total TV signala – najveće regionalne satelitske platforme, kao i kod drugih TV provajdera koji koriste Eutelsat što je izazvalo prekide u emitovanju pojednih kanala u kablovsko-distributivnim sistemima. Ovaj prekid uzrokovao je probleme u distribuciji TV programa u čitavom regionu, a signal je u potpunosti vraćen u petak uveče.

Ipak, zbog nastalih problema, određeni broj korisnika u šest zemalja regiona i dalje nema sliku. Da bi vratili TV signal oni bi trebalo da slede uputstvo koje se nalazi na sajtu www.totaltv.tv, a da bi im nadoknadio dva dana bez slike Total TV im tokom februara omogućava besplatno gledanje dodatnih paketa programa.

Uputstvo za vraćanje TV signala:

Samo oni korisnici koji i dalje nisu u mogućnosti da prate kanale Total TV-a, treba da pomoću tastera HELP na daljinskom uđu u MENI risivera, odaberu ikonu KLJUČ, opciju Izbor signala i pritisnu OK. Nakon PIN koda (vrednost je 0000 ukoliko je korisnik nije promenio), treba pritisnuti taster OK, potom opciju Total TV 1  i taster OK. Kada se pojavi zeleni katanac i natpis ”Total TV Network”, pritisnite OK. Nakon ovog postupka bićete u prilici da pratite kanale iz Total TV ponude.

Pročitajte i:  NASA i dalje pokušava da popravi kvar na Voyager 1 sondi

Crveni katanac ukazuje na problem sa prijemom signala. Tada treba pozvati Korisnički servis na telefon 011/333-27-27.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,