BIZIT plus

Treći Hi-Files Show

01 VoxU hotelu Holiday Inn u Novom Beogradu, održava se treći po redu sajam audio i video tehnike u organizaciji časopisa Hi-Files. Sajam se, kao i prošle jeseni, zbog velikog interesovanja održava tokom dva vikenda i to 26-27. septembra i 3-4. oktobra.

U konferencijskim salama će biti postavljena vrhunska Hi-Fi oprema distributera, ali i domaćih proizvođača. Prvog vikenda posetioci će moći da poslušaju sisteme kompanija: Martin Logan, Monitor Audio, NAD, Creek, Epos, Spendor, Shanling, Usher, Dynaudio, VTL i mogih drugih, dok će se ujedno prestaviti i novi domaći proizvođač Beyond Frontiers Audio.

U foajeu hotela će biti izloženi Samsung LED i LCD televizori, Blu-ray plejeri i sistemi kućnog bioskopa, pa će tako posetioci moći da osete čari Full HD video snimaka. Da se radi o zaista skupocenim i vrhunskim uređajima, svedoči i najavljena premijera italijanskih zvučnika Opera Tebaldi sa preporučenom cenom od 16.000 evra.

Zanimljivo je da je organizator pripremio i sistem SMS glasanja, tako da će posetioci moći da odluče kome je pripala titula “Best Sound @ Hi-Files Show 2009”.

Pročitajte i:  Samsung najavio 2 nm AI čipove sa HBM3 memorijom

Izložba traje od 12 do 19 časova, a ulaznice se kupuju na licu mesta i koštaju 250 dinara. Više informacija možete pronaći na adresi www.hi-files.com/show.

Facebook komentari: