BIZIT plus

Trening Juniper OS za inženjere sa iskustvom na IOS-u

Ne propustite besplatan trening „JUNOS 4 IOS Engineers“ o Juniper operativnom sistemu za inženjere sa iskustvom na konfigurisanju mrežnih uređaja. Trening će održati Viktor Krstić, Senior Network Engineer, CLICO SEE, u formi hands-on kursa, u četvrtak 16. maja od 10h do 14h u Beogradu.

PCPress.rs Image

Zašto ‘JUNOS 4 IOS Engineers’?

Kada dođe do osvežavanja i zamene infrastrukturnog rešenja i implementaciju uređaja Juniper Networks, potrebne su nove veštine i znanje koji uključuju JUNOS. Ovaj kurs će vam brzo i pouzdano omogućiti sticanje novih, korisnih znanja i lakoću tranzicije na napredni operativni sistem.

Radionica JUNOS 4 IOS Engineers namenjena je inženjerima obučenim u radu na IOS-u i naviknutim na standardni korisnički interfejs. Biće vam dostupan uporedni prikaz konfiguracija i tehnologija u IOS-u i JUNOS-u. U nekoliko brzih koraka možete da uporedite ono što ste radili do juče sa IOS-om sa onim što danas možete da učiniti sa JUNOS-om. Dobićete priliku da se upoznate sa „Juniper načinom“ u akciji, bez obzira da li se koristi drugačija sintaksa ili efikasniji način konfigurisanja računarskih mreža i servisa.PCPress.rs Image

U radionici će se koristiti unapred pripremljene LAB vežbe uživo sa Juniper EX switchevima i SRX firewall-ruterima. Potrebno je da svaki polaznik donese svoj laptop sa serijskim RS232 portom ili odgovarajućim adapterom USB-to-serial.

Besplatne prijave, kao i detalji  vezani za trening i agendu nalaze se OVDE.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,