BIZIT 2022

Trgovina Facebook profilima u Srbiji

Tehnički, prodaja vašeg profila bi teoretski kršila uslove korišćenja Facebook-a, s obzirom da u tom slučaju pogrešno predstavlja osobu koja koristi profil. Međutim, mogli biste da promenite mejl adresu i fotografiju što bi značilo da to više nije profil tog lica. Osobe koje vas dodaju kao prijatelja na društvenim mrežama to rade jer vas zapravo poznaju ili imaju slične interese, čime bi se verovatno svi pratioci tog prodatog profila osećali izdato i iznevereno. Međutim, svedoci smo da se upravo to dešava u Srbiji.

PCPress.rs Image

Na adresu redakcije PC Press-a stigao je mejl sa interesantnom ponudom. Naime radi se o prodaji Facebook profila sa već izgrađenom bazom pratilaca, tačnije 50.000 prijatelja raspoređenih na desetak profila, a jedan takav možemo da imamo za čitavih 12.000 dinara. Da je ovaj biznis uzeo maha na našim prostorima svedoče i javna licitiranja profila sa već izgrađenom bazom pratilaca i na drugim društvenim mrežama, tačnije na Instagramu.

Osoba koja je vodila određenu stranicu iz nekog razloga više ne želi da je ima, međutim zbog velikog broja pratilaca ne želi da ugasi profil, i onda im se kao logičan potez nameće prodaja istog. Slična situacija je i sa Facebook profilom koji nam je ponuđen a kako biste se i sami uverili mejl vam prenosimo u celosti:

Pročitajte i:  Glavna izvršna direktorka odlazi iz kompanije Meta

Poštovani,

nakon završetka Facebook kampanje za jednog mladog umetnika ostalo mi je desetaka popunjenih Facebook profila sa ukupno 50.000 prijatelja.

Tih desetak profila želim da ustupim pojedincu, firmi ili agenciji jer sam okrenut novom poslu i nemam dovoljno vremena da profile administriram niti imam klijenta sa kojim bih saradjivao oko promocije na Facebook-u.

Dakle cena jednog Facebook profila koje Vam ovom prilikom nudim je 12.000 dinara.

Profil čini 85% visokoobrazovanih ljudi sa mestom boravka u Srbiji jer je to bio jedan od zahteva u prethodnom poslu.

Profil možete iskoristiti i od njega napraviti Facebook stranicu sa 5000 lajkova, ili prijatelje dodati već postojećoj stranici. Na taj način bi ta stranica dobila skoro 5000 novih pratilaca.

Profil Vam ustupam trajno o čemu dobijate i pismeni ugovor.

Ukoliko Vam je profil potreban možete me kontaktirati na email (kontakt nećemo otkrivati)

Poslaću vam sve dodatne informacije koje Vas zanimaju.

Unapred se zahvaljujem na pažnji (identitet nećemo otkrivati)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,