Računari i Galaksija

Tri jedinstvene stvari koje izdvajaju razr 40 ultra od konkurencije

Motorola je sa novim razr 40 ultra modelom odlučila da razbije status kvo na tržištu telefona na preklop i korisnicima ponudi radikalno drugačiji proizvod u poređenju sa konkurentskim modelima.

PCPress.rs Image

Novi razr modeli ne donose samo redizajnirano kućište na preklop i izuzetan kvalitet izrade, već i nekoliko noviteta koji u potpunosti redefinišu ono šta možemo da očekujemo od telefona na preklop i menjaju način na koji se oni koriste.

Motorola je maksimalno iskoristila svoju stručnost na polju savitljivih telefona i odlučila da ode korak dalje sa modelom razr 40 ultra predstavljajući nekoliko noviteta koji definitivno izdvajaju ovaj model.

Najveći spoljni ekran u klasi

Motorola razr 40 ultra poseduje najveći spoljni ekran kada su telefoni na preklop u pitanju. Kompanija nije samo povećala dijagonalu ekrana (3.6 inča), već i njegove mogućnosti. U pitanju je OLED displej sa osvežavanjem ekrana od 144Hz.

Korisnici sada na spoljnom ekranu mogu da u potpunosti koriste omiljene aplikacije, prate Google Maps navigaciju, odgovaraju na poruke i prate sve najvažnije notifikacije bez potrebe da otvaraju telefon.

Pročitajte i:  DxOMark: Motorola egde 40 neo ima jednu od najboljih kamera u klasi

Na spoljnom ekranu sada je moguće gledati i filmove, serije i sadržaj sa omiljenih društvenih mreža, ali i igrati manje zahtevne igre.

Spoljni ekran igra i veliku ulogu prilikom slikanja i snimanja omiljenog sadržaja jer korisnici na njemu mogu da vide ono što vidi kamera bez potrebe da prvo snime pa tek onda pogledaju rezultat.

Napredni softver koji donosi veću zaštitu i produktivnost

Motorola razr 40 ultra dolazi sa jedinstvenim bezbednosnim rešenjima koja se staraju da lični podaci ostanu baš to.

ThinkShield platforma unapređuje zaštitu na svim nivoima, od proizvodne linije do samog telefona.

Set softverskih i hardverskih rešenja u skladu je sa najvišim standardima industrije kako bi korisnici i njihovi podaci bili bezbedni od malware, phishing i svih drugih pretnji.

Moto Secure predstavlja centralni deo koji korisnicima pruža sve ključne infomracije u vezi sa bezbednosnim funkcijama i opcijama privatnosti. Odavde korisnici mogu da kontrolišu sve aplikacije i podešavaju sve dozvole koje su im pružene kako bi bolje pratili čemu sve instalirane aplikacije pristupaju.

Pročitajte i:  Motorola G54 Power Edition: Puno svega za malo para

Moto KeySafe rešenje nudi fizički odvojenu sredinu od procesora unutar koje se smeštaju najosetljiviji podaci kao što su lozinke, PIN-ovi i kriptografski ključevi. S obzirom na to da je KeySafe odvojen od procesora, ne postoji način da mu hakeri pristupe i kompromituju važne podatke kao što je to slučaj kod drugih telefona.

Jedinstvene boje i podešavanja koje svaki razr 40 ultra model čine unikatnim

Motorola razr ultra 40 dostupan je u nekoliko boja, od kojih je jedna zaista jedinstvena i ne može se naći ni na jednom drugom modelu na tržištu. U pitanju je Viva Magenta Pantone boja godine.

PCPress.rs Image

Pored ove upečatljive boje, razr 40 ultra dostupan je i u još dve opcije – Infinite Black i Glacier Blue.

Pored upečatljive spoljašnjosti, korisnici uz pomoć My UX rešenja mogu da svoje omiljene video snimke, muziku i igre podignu na nov nivo zhahvaljujući naprednim podešavanjima i kontrolama. Korisnici mogu čak i da kreiraju sopstvene teme birajući između jedinstvenih fontova, boja i oblika ikonica, kako bi njihov telefon zaista bio samo njihov i unikatan.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,