BIZIT plus

Tri razloga zašto je Motorola g54 najmoćniji telefon koji možete da kupite za 250 evra

Motorola g54 dizajnirana je kako bi se izdvojila iz mase atraktivnim bojama i aluminijumskim kućištem, ali to nisu jedine prednosti koje ovaj telefon odvajaju od konkurencije.

Atraktivan izgled ovog modela prati izuzetno pristupačna cena, ali i specifikacije koje se veoma retko viđaju kod uređaja ovog cenovnog ranga.

Ukoliko tražite premijum iskustvo korišćenja telefona po ceni srednje klase, pružamo vam 3 razloga zašto bi to trebala da bude Motorola g54.

Kamera sistem

Motorola g54 opremljena je kamera sistemom rezolucije 50MP sa optičkom stabilizacijom slike, kao i Quad Pixel tehnologijom koja korisnicima nudi 4 puta bolju osetljivost objektiva u uslovima lošeg osvetljenja za oštrije i živopisnije fotografije.

PCPress.rs Image

Posebno se izdvaja i Macro Vision kamera zahvaljujući kojoj je moguće zabeležiti čak i najsitniji detalj u svakom kadru koji bi promakli regularnoj kameri.

 Pregršt memorije

Korisnici koji svoje telefone maksimalno koriste za multimediju, gejming i poslovne obaveze ni u jednom trenutku neće osetiti bilo kakav zastoj u radu ili seckanje zahvaljući konfiguraciji od 12GB radne memorije koja je uparena sa 256GB interne memorije.

PCPress.rs Image

Ako ovome dodamo izuetno veliku bateriju kapaciteta 6.000mAh i moćan MediaTek Dimensity 7020 procesor, jasno je da je Motorola g54 po svojim specifikacijama i mogućnostima znatno iznad cenovne klase unutar koje se nalazi.

Pročitajte i:  realme 12+: Plus koji daje više

Moćna zabava

Motorola g54 pored veoma sposobnog sistema kamera, mnoštva memorije i procesorske snage korisnicima nudi i ozbiljnu platform za zabavu.

PCPress.rs Image

Veliki FHD displej dijagonale 6.5 inča dolazi sa osvežavanjem ekrana od 120Hz kako bi pružio izuzetno oštru i živopisnu sliku, a tu su i stereo zvučnici sa Dolby Atmos i Moto Spatial sound tehnologijom za audio i video iskustvo koje u ovoj klasi nema premca.

Kako biste maksimalno uživali u svemu što ovaj telefon može da ponudi bez ikakvog prekida, Motorola je model g54 opremila i brzim Turbo Power punjenjem kako bi baterija za što kraće vreme izašla iz crvene zone.

Facebook komentari: