BIZIT plus

Apple je objavio zakrpu za problem pregrevanja iPhone-a 15

Novo ažuriranje iOS 17.0.3 uključuje i druge zakrpe i sigurnosna ažuriranja.

PCPress.rs Image

iOS 17.0.3

Ako koristite iPhone 15, trebalo bi da ažurirate softver na najnoviju verziju iOS-a. Apple je objavio zakrpu za probleme pregrevanja koji pojavili u najnovijoj seriji iPhone-a. Kompanija navodi da iOS 17.0.3 “pruža važne zakrpe za greške, sigurnosna ažuriranja i rešava problem koji može uzrokovati da se iPhone zagreva više nego inače.” Takođe, dostupno je i ažuriranje za iPadOS 17.

Apple je delimično za problem pregrevanja naveo bag u iOS-u 17. Kompanija je navela da su “nedavna ažuriranja aplikacija trećih strana prouzrokovala preopterećenje sistema” i doprinela problemu. Kompanija je sarađivala sa razvojnim programerima tih aplikacija (uključujući Uber, Instagram i Asphalt 9) kako bi rešila problem.

iPhone možete podesiti da se automatski ažurira na najnoviju verziju iOS-a tokom neaktivnosti dok se puni. Takođe možete ažurirati softver ručno. Ako je iOS 17.0.3 dostupan na vašem uređaju (Apple postepeno pušta ažuriranja), moći ćete odmah da ga instalirate i nadamo se da ćete na taj način rešiti problem sa pregrevanjem.

Pročitajte i:  Apple iPhone - popravka sa korišćenim delovima 

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,