Trump nije kandidat za duže objave na Twitter-u

Donald Trump, na žalost, nije izabran da bude jedan od korisnika koji će testirati upotrebu povećanog broja karaktera na Twitter-u, pošto je ova mreža najavila da će se taj broj sa 140 povećati na 280. Čim su mediji preneli najavu Twitter-a, mnogi su se zapitali šta bi veći broj karaktera mogao da znači za nalog aktuelnog američkog predsednika na ovoj mreži – @realDonaldTrump. Budući da je svoju kreativnost prilično dobro demonstrirao i uz ograničenje od 140 karaktera, pretpostavlja se da će se taj učinak sada udvostručiti.

PCPress.rs Image

Trump preko Twitter-a iznosi političke komentare, ali i spontane i često zapaljive izjave na mnoge teme, što mu je dalo prostora i u drugoj epizodi 21. sezone popularne serije South Park, u kojoj se, između ostalog, dečak Tweek smrtno plaši novih tvitova američkog predsednika.

Temom su se na poseban način pozabavili i novinari portala The Guardian, te otvorili novi nalog na ovoj mreži – @TrumpIn280, na kojem predsednikove tvitove od samo 140 karaktera pretvaraju u one raskošnije od 280.

Pročitajte i:  Threads API dolazi u junu 

Izvor: The Guardian

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,